Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Президентът Зеленски призовава американците да запазят непоколебимо единство до победата

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога прикани американците да " запазят непоклатимо единение ", до момента в който " мирът не бъде възобновен " в Украйна, защото през днешния ден в Съединени американски щати се организират основни междинни избори, чийто резултат може да повлияе на поддръжката на Вашингтон за Киев, заяви Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8082
" Моля ви да поддържате непоколебимо единение, както сега, до деня, в който всички ще чуем тези значими думи, за които сме мечтали, до момента в който не чуем, че мирът най-сетне е възобновен ", сподели той в послание посредством видеоконферентна връзка от Киев, където получи американския " Медал на свободата ".

Зеленски благодари на " президента Байдън, на двете партии в Конгреса и на всеки американски жител " за забележителната финансова, военна и дипломатическа поддръжка за Украйна след съветското настъпление в страната на 24 февруари.

През последните осем месеца Вашингтон е главният съдружник на Киев, като постанова строги наказания на съветското управление и на огромна част от съветската стопанска система, доставя украинската войска с прецизни ракетни системи и друга техника и дава значима разследваща информация.

В средата на май Конгресът на Съединени американски щати отпусна 40 милиарда $ за подкрепяне на военните старания на Украйна.

Днес Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога съобщи, че за него е " чест " да получи филаделфийския " Медал на свободата ", само че желае да посвети тази премия на " всички дами и мъже на Украйна ", които " демонстрират на най-голямата автокрация в света, че в Украйна тя може да получи единствено проваляне ". Украинският президент уточни по-специално " героичните бойци ", " доброволците " и " работещите в енергетиката, които възвръщат достъпа на хората до електрическа енергия, откакто съветски ракети и ирански дронове удариха електроцентрали ".

" Свободата е основната дума за нас и това, което в действителност сплотява всички украинци ", акцентира Зеленски в десетминутното видео.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР